tisdag 17 juli 2012

Nu har det varit många äventyr. . .

. . . i dagarna två här på Härmsta dagis.

Idag har vi varit på Cirkus på Norra Berget och träffat clownen Daff-Daff, riktigt roligt!



Två ivrigt väntande barn. Hampus var nog lite skeptisk till en början, han visste ju inte vad som väntade... Vi började i alla fall men var sin korg popcorn.

Clownen Daff Daff satte sig bredvid Nora, huga så blyg hon blev till en början =) Clownen ville ju bara trängas lite med Nora tills fröken Sirrka Soop skulle börja föreställningen.

Först började två jätteduktiga akrobat-tjejer att visa många svåra uppvisningar. De till och med genomförde en dubbelhjulning. Tror Nora blev lite imponerad av dem.

Lilla cirkushunden Hugo - han gillade köttbullar han, som han fick när han gjorde lite konster.

Här nedan tjyvar han ett köttbulle som finns på ett fat under duken =)

DaffDaff försökte med flera olika trollstavar att trolla bort en liten liten gul duk. Inte förrän han hittade sin STORA TROLLSTAV lyckades han trolla bort duken
 
Ja ha, nu ville DaffDaff upp på bollen, men det var lite svårt, så han bad Nora att puffa honom i baken så att han fick lite fart...
och så kom han äntligen opp på bollen!

Gissa om han var duktig!!! Han kunde både balansera, hoppa rep och jonglera på den stora bollen.



De hade faktiskt lite fler djur på cirkusen förutom lille Hugo, som denna galna lilla häst. Han hoppade, skakade rumpa och satte sig på den lilla rampen för att vila och gosa lite med de små i publiken. Han var dock lite nervös när han skulle hoppa lite häck. 



Här tyckte fröken Soop att han skulle uppträda som elefanter gör, inga problem!

Som avslutning skulle fröken Soop städa bort en massa bollar från scenen, men vad hon inte visste.. .

... var att clownen DaffDaff gömde sig i sopkorgen och slängde tillbaka alla bollar igen ... 
Efter föreställningen åkte vi hem för lite eftermiddagsmellis (risifrutti) sedan var det dags att dyka i poolen igen. Fattar inte hur de orkar, de har en enorm energi, men så somnar de små liven säkert ganska så omgående i kväll. Ja, de är verkligen en stimulans i tillvaron mina små älskade barnbarn. 

Visst ja, höll på att glömma bilden där Daff-Daff skulla hålla i alla bollar som fröken Soop kastade till honom, gissa var den femte stora bollen hamnade?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar